Vesihyppyri

Kesällä 2013 Kemijärvelle valmistui Suomen kolmas vesihyppyri ihan kaupungin keskelle Pöyliöjärven rantaan (ajo-ohje). Hyppyri takaa hyvät harjoitusolosuhteet myös kesällä ja sai suuren suosion jo ensimmäisen kesän aikana. Uskallamme väittää sitä Suomen parhaaksi ja moni harrastaja on kanssamme samaa mieltä!

Kemijärven vesihyppyri

Kausi 2017

Vesihyppykausi avataan kesäkuussa ja sehän jatkuu jäiden tuloon asti.

Hyppymaksut on suoritettava etukäteen ja samalla sitoutuu noudattamaan turvallisuusohjetta, joka täytyy lukea ennen hyppäämisen aloittamista! Ohje löytyy tästäKaikki vaaratilanteet hyppyrillä täytyy raportoida seuralle turvallisuusohjeen mukaisesti. Tavoitteena on taata mukava ja turvallinen hyppääminen kaikille!

Seura voi järjestää myös opastusta vesihyppäämisen saloihin jos olet kiinnostunut tulemaan hyppäämään. Jätä yhteystietosi ja toiveesi seuran sähköpostiin (vesihyppyri(a)avalancheskiclub.fi) niin otamme yhteyttä.

Hyppyhinnat 2017

• Kausikortti, 70€. Maksut seuran tilille FI3456490120056045, maksun saajaksi Avalanche Ski Club ry. Viestiksi vesihyppyri ja omat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kotiosoite.
  • Päivälippu, 10€. Maksut hyppyrin läheiselle St1 asemalle (kartta).
  • Suoritetut maksut oikeuttavat vesihyppyrin, pukuhuoneen ja trampoliinin käyttöön kaudeksi/päiväksi.
  • Nyt voit halutessasi myös tilata seuralta ennakkolaskun hyppymaksuistasi tällä lomakkeella

Vaaditut varusteet

• Kelluntaliivi.
  • Märkäpuku, pitkähihainen ja -lahkeinen. (Alle uikkarit mukavuussyistä ja päälle pitkät sortsit tyylisyistä, ei toki pakolliset 🙂 )
  • Kypärä, joka suojaa korvat. (Korvaläpätön kypärä ei suojaa korvan tärykalvoa. Jos läppiä ei ole, ne täytyy tehdä vaikka ilmastointiteipillä tai muulla vastaavalla teippaamalla.)
  • Suksiin karkuremmit, jotka estävät suksen uppoamisen siteen lauetessa.
  • Hanskat, suositellaan.
  • Sukset/lauta, monot.

Muut olosuhteet

Hiihtokeskuksista hyödynnämme talven aikaan useita lähialueiden rinteitä. Suomu Pyhä Ruka

Keväällä 2014 aloittelimme toimintaa myös Oulun Ruskotunturilla freestylekoulun muodossa.