Jäsenyys

Voit liittyä seuraan maksamalla jäsenmaksun 30€ seuran tilille FI3456490120056045. Laitathan maksun saajaksi Avalanche Ski Club ry ja viestikenttään merkinnän jäsenmaksu 2016  sekä seuraavat tiedot itsestäsi:

• Nimi
  • Syntymäaika
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Kotiosoite

Jos haluat tukea seuran toimintaa liittymättä henkilöjäseneksi voit alkaa kannattajajäseneksi suorittamalla 100€ maksun. Lisää tässä tapauksessa maksutietoihin maininta kannattajajäseneksi liittymisestä epäselvyyksien välttämiseksi.

Huom! Valmennukseen ja kisoihin osallistuvien urheilijoiden täytyy myös hankkia skipassi tai lisenssi. Lisätietoja ja maksuohjeet löydät Ski Sport Finlandin sivulta. Avaa sivu tästä.

Olisimme myös iloisia jos jäsenmaksun suoritettuasi lähettäisit meille vielä tietosi alta avautuvalla lomakkeella. Tämä nopeuttaa jäsentietojesi rekisteröintiä. Voit myös myöhemmin käyttää tätä lomaketta jos haluat ilmoittaa muuttuneita tietojasi.

Avaa jäsentietolomake uuteen ikkunaan.

Kiitos!