Avalanche Ski Club

Tervetuloa sivuillemme!

Tässä pääsivulla näet ajankohtaiset tiedotteet. Valikon kautta löydät lisätietoa seuraan liittyvistä asioista. Ota rohkeasti yhteyttä ja liity jäseneksi iloiseen joukkoomme!

20.6.2017! Hyvää kesää ja juhannusta kaikille!

Avalanche Ski Club Facebookissa

Henkilön Avalanche Ski Club ry kansikuva

2 months ago

Freestyle Ski Team Finland

3 months ago

Ski Sport Finland

SM kisat Rukalla laskettu myös kumpareiden osalta. Mäki oli tosi haastavassa kunnossa ja Avalanchelaisilla oli huonoa tuuria matkassa. Yksi olkapää sijoiltaan jo perjantain harkoissa ja yksi selkä ei lopulta kestänyt kumpareiden laskemista. Harvalukuisessa joukossa tämä tarkoitti ettei seuraa edustanut tänä vuonna kukaan tässä koitoksessa. Anyways. Isot onnittelut kaikille mitalisteille!!! Parin viikon päästä olisi vielä kauden päättäjäiskisa Taivalvaaralla, katsotaan löytyisikö sinne joku pujottelija meidänkin seurasta.

6 months ago

Freestyle Ski Team Finland

6 months ago

Suomen joukkue freestylehiihdon nuorten MM-kilpailuihin on valittu - Ski Sport Finland ry

Onnittelut kaikille valituille!

Freestyle SM 2017

Freestylen SM kisat on seuraava kilpailutapahtuma kotimaan lumella. Tsekkaa kilpailukutsu linkistä alla ja ilmianna itsesi tämän viikon aikana jos haluat osallistua skaboihin. Sähköposti tai muu viesti seuran suuntaan siis.

JFS, Freestyle

Eilinen Eurooppa Cup finaali oli suomalaisten juhlaa miesten sarjassa. Onnittelut voittonelikolle! Kaikki tulokset lueskeltavissa tästä: https://data.fis-ski.com/dynamic/event-details.html?event_id=39466&cal_suchsector=FS

JFS Freestyle Live-stream

Kumpareiden Eurooppa Cup huipentuu tänä iltana Laajavuoressa. Parikumpareita mennään joten huimaa menoa tiedossa. Finaalit klo 19:00, mutta alkukilpailu alkaa jo 16:30. Virittäydyhän taajuudelle.

Penttalat kaksoisvoittoon Eurooppa-cupissa Jyväskylässä - Ski Sport Finland ry

JFS Freestyle Live-stream - YouTube

Keskisen suomen laakealla vuorella alkamassa juuri näillä hetkillä Nordic Cup finaalin parikumparetaisto. Tästä TV päälle ja katsomaan.