Avalanche Ski Club

Tervetuloa sivuillemme!

Tässä pääsivulla näet ajankohtaiset tiedotteet. Valikon kautta löydät lisätietoa seuraan liittyvistä asioista. Ota rohkeasti yhteyttä ja liity jäseneksi iloiseen joukkoomme!

20.6.2017! Hyvää kesää ja juhannusta kaikille!

Avalanche Ski Club Facebookissa

Live Scoring by Global-Sportservice.com

Kumparelaskun maailmancupin avaus Rukalla etenee siten, että karsinnat on nyt takana. Eihän se kovin hyvin mennyt. Kotikisa, kotimäki, eikä yhtään suomalaista nähdä finaalissa. Tässä lähtolista finaaliin (löytyy sieltä karsinnan tuloksetkin): http://fis.live-scoring.net/8148#tab_start_10 Ja YLE klo 16:20 lähettää kisan suorana. Huolimatta suomalaisten puutteesta, kisa on varmasti huima!

2 days ago

1 month ago

Henkilön Avalanche Ski Club ry kansikuva

4 months ago

5 months ago

Ski Sport Finland

SM kisat Rukalla laskettu myös kumpareiden osalta. Mäki oli tosi haastavassa kunnossa ja Avalanchelaisilla oli huonoa tuuria matkassa. Yksi olkapää sijoiltaan jo perjantain harkoissa ja yksi selkä ei lopulta kestänyt kumpareiden laskemista. Harvalukuisessa joukossa tämä tarkoitti ettei seuraa edustanut tänä vuonna kukaan tässä koitoksessa. Anyways. Isot onnittelut kaikille mitalisteille!!! Parin viikon päästä olisi vielä kauden päättäjäiskisa Taivalvaaralla, katsotaan löytyisikö sinne joku pujottelija meidänkin seurasta.

8 months ago

8 months ago